Vesti

Nenad Maksić posle plasmana u SEHA ligu: Cilj za narednu sezonu su oba trofeja

Rukometaši Partizana, posle sedam godina, ponovo će nastupati u SEHA ligi. Beogradski crno-beli su osvajanjem drugog mesta na tabeli plej-ofa izborili plasman u regionalno takmičenje, a svoje utiske tim povodom sa nama je podelio strateg tima Nenad Maksić.

,,Pre sedam godina sam bio deo Partizana kao igrač, a sada mi se ispunila želja da i kao trener ekipe ponovo imam priliku da se takmičim sa najboljima u regionu. Cela ova sezona je dugo trajala zbog korona virusa i trebalo je paralelno voditi računa o pripremi igrača i njihovom zdravlju. Nama je to uspelo i samim tim sam prezadovoljan osvajanjem drugog mesta. Još jednom bih pohvalio svoje igrače, koji su izdržali sve pritiske i ostvarili cilj zacrtan na početku sezone”.

Crno-beli žele da nastave sa dobrim rezultatima i da u narednoj sezoni napadnu trofeje na domaćoj sceni.

,,Veći budžet bi nam dosta značio, ali ono što bi bilo najbolje za igrače i sam klub je kontinuitet igranja u SEHA ligi i evropskim takmičenjima. Na taj način igrači sazrevaju, postaju bolji i pojedinačno i ekipno. Siguran sam da će se te dve stvari odvijati paralelno, jer imamo kvalitetne igrače i predsednika kluba, koji sa direktorom i članovima Upravnog odbora, želi da se to i desi. Imperativ za sledeću sezonu su oba trofeja. Rukometnom klubu, bez obzira na okolnosti, trofeji su uvek bili cilj. Sa sadašnjim rukovodstvom, igračkim kadrom koji se formira i našim navijačima, koji su nam podrška gde god da igramo, borba za trofeje je realnost”, poručio je Maksić.