Vesti

Dodeljene nagrade najboljim pojedincima za sezonu 2022/23

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije danas su dodeljene nagrade najboljim pojedincima ARKUS lige za sezonu 2022/23.

U ženskoj konkurenciji sezonu za nama obeležile su Jovana Vasiljković (Železničar), koja je ponela epitet najkorisnije igračice, i Teodora Veličković (Radnički), koja je najbolji strelac takmičenja sa 167 golova.

U muškoj konkurenciji istakli su se Miroslav Kocić (Dubočica 54), koji je najkorisniji igrač prvenstva, i Uroš Kojadinović (Partizan), koji je najbolji strelac sa 185 pogodaka.

Kako su Jovana Vasiljković i Uroš Kojadinović svoje plakete primili na svečanoj ceremoniji posle odigranih utakmica finala plej-ofa, plakete su danas uručene Teodori Veličković i Miroslavu Kociću, a svi oni dobili su i vredne nagrade.

Najbolji pojedinci ARKUS lige za sezonu 2022/23 dobili su poklon vaučere za letovanje (pansionski smeštaj u hotelu, sedam dana za dve osobe) i vredne robne nagrade.

Kompanija UNIT, koja je partner ARKUS lige od prvog dana, svim igračima i igračicama koji su tokom plej-ofa dobili MVP priznanja, dodelila je robne nagrade, a za Jovanu Vasiljković, Teodoru Veličković, Miroslava Kocića i Uroša Kojadinovića UNIT je pripremio posebne robne nagrade, koje su im danas uručene.