Vesti

Vojvodina u četvrtfinalu SEHA lige protiv Vesprema

Vojvodina se po drugi put ove sezone sastala sa ekipom Metaloplastike u borbi za četvrtfinale regionalne lige. Posle pobede u Šapcu od 25:24 prošle nedelje, novosadski crveno beli bili su bolji na domaćem terenu, ovog puta 26:24, od ekipe Metaloplastike i zakazali susret sa mađarskim  Vespremom čertvrtfinalu plej-ofa SEHA Gazprom lige.

Dobra igra obe ekipe videla se od samog starta utakmice, a desni bek Metaloplastike Milan Milić pružio je još jednu dobru partiju za svoj tim, a na golu ga je pratio i podržavao njihov golman Milan Bomaštar tokom većeg dela prvog poluvremena, zato se na poluvreme otišlo rezultatom 11:12.

Izabranici trenera Borisa Rojevića zaigrali su čvršće u odbrani u drugom poluvremenu predvođeni golmanom Lukom Arsenićem, koji je u ključnim momentima dao sigurnost na golu Vojvodine, a njegovi saigrači to iskoristili i stekli prednost.

Ključni gol bio je nešto manje od minut i po pre završnog zvižduka koji je postigao Miloš Grozdanić. Najbolji strelac SEHA lige iz prošle sezone postigao je peti pogodak za prednost od dva gola (25:23) i jednostavno nije bilo vremena da gosti preokrenu stvari.

Grozdanić i Milić bili su najefikasniji u svojim timovima postigavši po pet golova na ovoj utakmici.

FOTO: SEHA Gazprom league