Vesti

Miljan Stanić seda na klupu Kikinde Grindex

Miljan Stanić se vratio na mesto uspeha. Rukometni trener, koji je pre dve godine uveo Kikindu Grindex u elitni rang posle 16-godišnje pauze, ovoga puta na klupu ,,plavih" sešće sa ciljem da klub opstane u društvu superligaša.

Iza Kikinde je neslavna sezona, tokom koje su do sada zabeležene samo tri pobede. Klub se zbog loših rezultata našao u plej-autu i pred sobom ima težak zadatak - da u nastavku krene stazama uspeha i ostane član ARKUS lige.

,,Spram kvaliteta, evidentno je da nisu pružili maksimum. Ne znam šta je razlog, jer sam u proteklom periodu njihove utakmice pratio na YouTube. Verujem da smo kadri da se izvučemo iz krize. Apsolutno nikakvu zamerku nemam na njihovo zalaganje i rad tokom ovih nekoliko treninga", izjavio je Stanić u intervjuu za portal Gradski.online.

Kikinda se trenutno nalazi u zoni ispadanja, a priliku za popravni i svetlo na kraju tunela imaće u subotu protiv Šamota 65 u Aranđelovcu.

,,Čeka nas veoma teška utakmica, ali pobeda može biti odlučujući tas na vagi, koji će ekipu konačno izvući iz rezultatske krize", zaključio je povratnik na klupu Kikinđana.

 

Foto: Gradski.online