Vesti

Miodrag Kažić novi trener Metaloplastike

Rukometaši Metaloplastike dobili su novog trenera. Miodrag Kažić je na klupi šabačkih ,,plavih" nasledio Veselina Vukovića, kome je do skoro bio pomoćnik, a uspešno je vodio i mlađe kategorije kluba, koje je vratio u sam vrh srpskog rukometa, navodi se u saopštenju kluba.

Prvo što je rekao svojim igračima kao glavni trener bile su reči podrške pred četiri vrlo važna i izuzetno teška meča za Šapčane.

,,Sa Zagrebom smo već igrali, ostale su nam još tri utakmice. Najpre sa Vojvodinom, već za vikend, a onda nam predstoji dvomeč sa Vardarom u SEHA ligi. Vrlo dobro poznajem igrače, bio sam sa njima tokom cele sezone kao Vukovićev pomoćnik, i zamolio sam ih da 'stisnemo zube' do kraja sezone, pružimo maksimum u preostalim susretima i ostvarimo dobar rezultat", istakao je novi strateg Metaloplastike.

Miodrag Kazić prognozirao je ishode mečeva poslednjeg, 14. kola plej-ofa ARKUS lige.

ŽELEZNIČAR 1949 - DINAMO
,,Smatram da Železničar u poslednje vreme igra jako dobro, što su i pokazali protiv nas u Šapcu u prethodnom kolu. Očekujem da će Nišlije pobediti bez većih problema".

RADNIČKI - RUDAR
,,Utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja, ali bih prednost dao Rudaru, koji ima iskusnu ekipu i ume da bude jako nezgodan protivnik".

DUBOČICA 54 - PARTIZAN
,,Partizan ta utakmica vodi u SEHA ligu i mislim da oni neće propustiti priliku da to ostvare. Smatram da su u ovom trenutku mnogo kvalitetnija ekipa od Dubočice".

VOJVODINA - METALOPLASTIKA
,,Vojvodina je već šampion i ulazi u utakmicu rasterećena. Sa druge strane, mi moramo dati sve od sebe da pobedimo i čekamo eventualni kiks Partizana u Leskovcu, kako bismo ostali u regionalnom takmičenju. Ekipa Vojvodine će, kao i u svakom drugom meču, dati sto posto svojih mogućnosti, a to je ono što se meni sviđa kod njih - svakoj utakmici pristupaju na isti način. Bilo bi dobro da u srpskom rukometu ima više takvih ekipa".