Vesti

Miroslav Đorđević: Železničar je moj dom

Rukometni trener Miroslav Đorđević veoma je emotivno govorio o svom povratku u Železničar. U razgovoru za zvanični sajt ARKUS lige, on je istakao da se na klupu Nišlija vratio kako bi klubu pomogao da izađe iz izuzetno teške situacije.

Podsećamo, Železničar su, zbog finansijskih problema u kojima se klub našao, tokom leta napustili gotovo svi igrači.

,,Ostali su samo Darko Stošić i Vladimir Ristić, dok će ostatak tima, u sezoni koja uskoro počinje, činiti igrači iz našeg drugog tima, koji su igrali najniži stepen takmičenja. Pojačali su nas Andrej Biševac, koji je došao iz Mokre Gore, sa iskustvom igranja u Super B ligi, i levoruki desni spoljni igrač iz Vranja - Petrović.  Nosioci igre su trenutno momci rođeni 2003. i 2004. godine, a prvu pravu utakmicu odigraće na međunarodnoj sceni“, priča Đorđević.

Teška situacija u kojoj se klub našao bila je za njega samo motiv više da se vrati.

,,Ja sam od detinjstva bio igrač Železničara, a u ovom klubu sam napravio i prve trenerske korake, po završetku studija i igračke karijere. Železničar je moja ljubav, život i dom. Sve ovo što se trenutno događa sa klubom me je nateralo da se ponovo angažujem kao trener. Voleo bih da svoj tim vidim u plej-ofu, ali to je trenutno nemoguća misija. Međutim, mi smo Železničar, klub sa tradicijom i statusom, pa se nadam čak i nemogućem“, poručio je Miroslav Đorđević.