Vesti

Aleksandar Savić, novi trener Spartaka: Opstanak bi bio veliki uspeh

Aleksandar Savić, novi trener Spartaka iz Subotice, biće na izuzetno teškom zadatku u sezoni koja je pred nama. Kako sam ističe, u ovom trenutku raspolaže veoma mladom ekipom, ali se nada da će u klub kroz nekoliko dana stići i neophodna pojačanja.

,,Trenutno smo možda i najmlađi tim u ligi. Kasnimo u odnosu na druge klubove po pitanju svega, ali vidim da postoji volja i polako kompletiramo sastav. Verujem da ćemo se uskoro konsolidovati i biti sve bolji i bolji”, rekao je Savić.

Neće biti prvi put da se iskusni strateg nalazi u nezavidnoj situaciji, a imajući u vidu njegovo prethodno iskustvo, kada je klubove iz zone ispadanja vodio do sredine tabele, sigurno je da čelnici Spartaka imaju potpuno poverenje u novog trenera.

,,Treba biti realan – opstanak bi bio veliki uspeh, a ako nam se ukaže prilika za nešto više, sigurno ćemo je iskoristiti. Biće teško jer čak četiri tima ispadaju. Uprava kluba daje sve od sebe da u prvenstvo uđemo spremni i da možemo da se suprotstavimo svim ekipama na pravi način”, poručio je Aleksandar Savić.