Vesti

Pregled statistike (M): Kocić jedini tri puta proglašavan za MVP, Perović i Nedeljković najbolji strelci posle sedam kola

Takmičenje u ARKUS ligi za rukometaše stiglo je do polovine prvog dela. Odigrano je sedam kola, a još sedam deli nas od početka plej-ofa, odnosno plej-auta. 

Vreme je za kratak pregled statistike. 

Na vrhu liste strelaca A grupe nalazi se Marko Perović (Dinamo) sa 46 postignutih golova, dok su se sa po dva MVP priznanja izdvojili golmani Darko Arsić (Metaloplastika) i Svetislav Verkić (Vojvodina), i levi bek Aziz Aidi Mohamed (Metaloplastika). 

Rukometni klub Dinamo je prvi na listi fer-pleja, dok je Jugović iz Kaća klub sa ubedljivo najvećim brojem gledalaca na domaćem terenu - ukupno 2.800. 

Kompletnu statistiku A grupe možete pogledati OVDE

Na vrhu liste strelaca B grupe nalazi se Nenad Nedeljković (Rudar) sa 46 postignutih golova, dok je prvi na listi MVP golman Miroslav Kocić (Dubočica 54). On je čak tri puta proglašavan za igrača utakmice, dok su MVP priznanje po dva puta dobili Andrej Čolović (Partizan) i Miloš Kovačević (Proleter), takođe čuvari mreže. 

Na vrhu fer-plej liste nalazi se ekipa Mokre Gore, dok je leskovačka Dubočica 54 najgledaniji tim kod kuće sa ukupno 2050 gledalaca. 

Kompletnu statistiku B grupe možete pogledati OVDE