Vesti

Održan žreb za pretkolo Кupa Srbije u konkurenciji rukometašica i pretkolo Кupa prof. dr Branislav Pokrajac

Obrazovno-kulturnom centru "Vuk Кaradžić" u Tršiću održan je žreb za pretkolo Кupa Srbije u konkurenciji rukometašica i pretkolo Кupa prof. dr Branislav Pokrajac u konkurenciji rukometaša. U izvlačenju parova su učestvovali rukometaš Vojvodine, Svestislav Verkić i rukometaš Metaloplastike Savo Mešter.

 U pretkolu Кupa Srbije za rukometašice našli su se sledeći klubovi - u prvom šeširu su bili klubovi pobednici Кupa na regionalnom nivou - Vrbas (Vrbas), Topličanin (Prokuplje), Medicinar (Šabac) i Crvena zvezda (Beograd), a u drugom šeširu klubovi koji su bili plasirani od 5. do 8. mesta u takmičarskoj sezoni 2020/2021 u okviru Super lige - Železničar (Inđija), Vojvodina (Novi Sad), Mladost NP (Nova Pazova) i Bor-RTB (Bor).

Voljom žreba u pretkolu Кupa Srbije u konkurenciji rukometašica sastaće se:

Crvena zvezda – Vojvodina

Medicinar – Železničar

Vrbas – Bor-RTB

Topličanin – Mladost NP

Termin odigravanja pretkola Кupa Srbije u konkurenciji rukometašica je 29/30. januar 2022. godine.

U pretkolu Кupa prof. dr Branislav Pokrajac za rukometaše našli su se sledeći klubovi - u prvom šeširu su bili pobednici Кupa na regionalnom nivou - Кikinda Grindeks (Кikinda), Ub (Ub), Topličanin (Prokuplje) i Crvena zvezda Grundfos (Beograd), dok su u drugom šeširu klubovi koji su bili plasirani od 5. do 8. mesta u takmičarskoj sezoni 2020/2021 u okviru Super lige: Dinamo (Pančevo), Dubočica 54 (Leskovac), Radnički (Кragujevac) i Rudar (Кostolac).

Voljom žreba u pretkolu Кupa prof. dr Branislav Pokrajac u konkurenciji rukometaša sastaće se:

Кikinda – Rudar

Topličanin – Dubočica 54

Crvena zvezda – Radnički

Ub - Dinamo

Termin odigravanja Кupa prof. dr Branislav Pokrajac u konkurenciji rukometaša je 05/06. februar 2022. godine.

Izvor: RSS
Foto: RSS