Vesti

Bojan Milentijević, novi trener Radničkog: Ozbiljnijim radom do željenih rezultata

Rukometni klub Radnički nedavno je predstavio novog trenera ženske selekcije. Zadatak da rukometašice kluba iz Kragujevca vrati na pobednički kolosek poveren je Bojanu Milentijeviću, koji je na ovu dužnost stupio sa mesta trenera druge muške ekipe. Rad sa ženskim timovima nije nepoznanica novom šefu struke Radničkog, koji se nada da će klub ostvariti zacrtani cilj.

,,Prvi utisci su podeljeni iz razloga što, od kako sam preuzeo ekipu, ni na jednom jedinom treningu nisam imao sve igračice na okupu. Problemi su se nastavili, ali se nadam da ćemo uskoro biti na broju. Što se tiče samih igračica, mislim da ima dosta talentovanih devojčica, koje bi kroz jedan ozbiljniji rad mogle mnogo više individualno da napreduju, a takođe i ekipno”, ističe Milentijević.

Radnički se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli ARKUS lige, sa učinkom od dve pobede i pet poraza. Trećeg decembra u Kragujevac dolazi ekipa Mladosti iz Nove Pazove, dok šest dana kasnije igračice Bojana Milentijevića gostuju Kikindi.

,,Biće teško do kraja prvog dela prvenstva. U dosta smo nezavidnoj situaciji, u zoni ispadanja, i borimo se za opstanak. Mladost NP je u blagom padu forme. To se videlo na poslednje dve utakmice, ali se radi o dosta iskusnoj ekipi. Biće teško protiv njih, ali se nadam da ćemo moći da stisnemo zube, budemo kompletni konačno i da odigramo jednu maksimalno borbenu utakmicu. Ako bude tako, očekujem dva boda. Zatim sledi gostovanje Kikindi, koja je takođe kiksnula kući protiv Bora i siguran sam da želi što pre da pobegne iz zone ispadanja. U poslednjem kolu za ovu godinu dočekujemo Naisu. Očekujem neizvesnu borbu, ali se nadam da do kraja prvog dela prvenstva možemo da uzmemo četiri boda, kako bismo mirnije dočekali proleće”, zaključio je novi trener Radničkog.