Vesti

Vladica Stojanović: Maksimalno fokusirani čekamo svaku utakmicu

U decembru 2022. godine Vladica Stojanović preuzeo je vođstvo struke Jugovića. Pobedom nad ekipom Rudara tada je prekinut niz loših rezultata i klub iz Kaća je pobegao sa dna tabele.

Posle nešto više od dva meseca od kako je Vladica Stojanović postao prvi trener tima, Jugović je van zone ispadanja, a sve to nakon što je u Kaću savladana Crvena zvezda Grundfos (31:29).

,,Za bolje rezultate zaslužni su veliki rad, ozbiljan odnos prema treningu i ogromna želja igrača, koji su ozbiljno shvatili i prihvatili moj sistem rada. Mladim igračima su potrebni rad, red i disciplina, a to su jedine vrednosti u koje ja verujem. Ako ovako nastavimo, rezultati će vremenom biti sve bolji. Fokusirani smo na prvu sledeću utakmicu, a to je duel sa Dubočicom 54. Trudimo se da ne gledamo dalje, jer je nama svaka utakmica najbitnija i moramo biti maksimalno skoncentrisani protiv svakog rivala. Jedino takav pristup može nas odvesti do cilja, a to je da ostanemo deo ARKUS lige. Lično se nadam da ćemo u tome uspeti i da ćemo uz ozbiljan rad sledeće sezone samo nastaviti tamo gde smo stali“, poručio je Stojanović.