Vesti

Bekament BB za finale, Železničar za nastavak polufinalne serije

Rukometašice Bekamenta BB jedan trijumf deli od novog finala ARKUS lige. Priliku da ga ostvare imaće večeras od 20 časova, kada gostuju Železničaru u drugoj polufinalnoj utakmici.

Tamara Kocić, levo krilo kluba iz Aranđelovca, ističe da je pobeda u prvom meču (32:22) samo podstrek da tim Saše Boškovića još jednom pokaže kvalitet i nađe se u finalu.

,,Smatram da smo u prvom susretu, u najbitnijim trenucima, imale veću želju od protivnika. Ispoštovale smo sve što je trener zahtevao od nas i znale smo da će to dati pozitivan rezutat. Očekujem ljutu borbu i mnogo težu utakmicu od one na našem terenu. Moj tim će dati sve od sebe da odigra pametno i oprezno i nadam se da ćemo se plasirati u finale sa 2:0 u polufinalnoj seriji.“

Aktuelne šampionke poručuju da se neće predati i da ne odustaju od cilja da i ove sezone podignu trofej. Nataša Lovrić, desno krilo Železničara, poručuje da je njena ekipa, na čelu sa trenerom Vladom Šimičićem, spremna da popravi utisak i zakaže treći susret.

,,Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu do samog kraja. Olakšavajuća okolnost je to što je dovoljan gol više od protivnica da bismo se vratile u igru za finale. U prvom meču nam je nedostajala disciplina u odbrani, kao i pametnije rešavanje situacija u napadu. Imale smo dosta tehničkih grešaka koje protivnik na ovakvom nivou kažnjava kontrama i golovima, ali imamo priliku da se iskupimo pred svojim navijačima i verujem da ćemo ih obradovati.“