Vesti

Akim Komnenić novi trener Jugovića: Verujem isključivo u rad i posvećen odnos

Rukometni klub Jugović iz Kaća danas je predstavio novog trenera. Mesto šefa struke preuzeo je Akim Komnenić, koji je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Vrbas, Partizan, izraelski Makabi iz Tel Aviva i Dinamo iz Pančeva. 

,,Želim da ekipa bude posvećena - sa velikom energijom, disciplinom, željom i pristupom '61' minut na svakoj utakmici. Svaki igrač će dobiti svoju ulogu u timu i sve što posedujemo,  želimo i ka čemu težimo moramo da podredimo ekipi, jer samo kroz tim možemo ispuniti sve ciljeve. Očekujte bespoštednu borbu svih nas, a imajući u vidu relativno kratko vreme pokušaćemo da igramo i dobar rukomet. Moramo da zaslužimo poverenje kaćke publike, koja voli i živi rukomet", istakao je Komnenić na početku razgovora za naš sajt.

U toku zimske pauze Jugović je pretrpeo nekoliko promena u igračkom kadru. Klub su napustili Tihomir Doder i Miloš Bosančić, dok su pojačanja Predrag Rodić, Dušan Šipka, Milenko Jelić, Miroslav Grozdić i David Pešić.

,,Nisam učestvovao u selektiranju ekipe, ali sam upoznat sa svim promenama. Čeka nas borba za opstanak u ARKUS ligi, to i jeste naš glavni cilj. Svi mi u sportu volimo izazove i želimo uvek najviše. Moja očekivanja su najveća moguća, težim uvek maksimumu i verujem isključivo u rad i posvećen odnos", poručio je novi trener Jugovića.