Vesti

Vojvodina dočekuje Alingsos: ,,Slana bara" biće ispunjena do poslednjeg mesta

Do poslednjeg mesta ispunjen sportski centar ,,Slana bara" dočekaće u subotu od 20 časova švedski Alingsos. Rukometaši Vojvodine spremni su za novi evropski podvig i žele da pred domaćom publikom obezbede plasman u finale EHF Evrokupa. 

Šampion Srbije juče je obavestio javnost da su sve besplatne karte podeljene u roku od samo 48 sati, kao i to da su zahtevi za dolazak na utakmicu trostruko veći nego što je kapacitet dvorane. 

S obzirom na to da tim Borisa Rojevića ima samo gol zaostatka iz prvog meča (25:24), iz kog je vrlo lako mogla da izađe i kao pobednik, ljubitelji rukometa jedva čekaju sutrašnji revanš i veruju da Vojvodina, posle eliminacije Gorenja iz Velenja, može da izbaci još jednog favorita. 

,,Toliko smo želeli pobedu u prvoj utakmici, da smo počeli da pravimo greške koje su nas na kraju skupo koštale. Nismo pokazali stil igre koji smo negovali tokom cele sezone. U drugom poluvremenu smo imali sve u svojim rukama (Vojvodina je imala dva gola prednosti pet minuta pre kraja), možda su presudni bili kraća rotacija, umor i pad koncentracije, s obzirom na to da su naši ključni igrači odigrali skoro svih 60 minuta. Sve u svemu, imamo dobar rezultat iz prvog duela. Samo treba smireno da uđemo u revanš i da se potrudimo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže, a najviše zicere", izjavio je Miloš Grozdanić, igrač Vojvodine, za sajt EHF. 

Foto: SEHA - Gazprom liga